SELECT ISSUE

Romanian Journal of Medical Practice | Practica Medicala, Vol. XIV, No. 1 (64), 2019
ISSN 1842-8258  |  e-ISSN 2069-6108
ISSN-L 1842-8258

Indexed in / abstracted by

Thomson Reuters Embase
Scopus Cross-ref
Index Copernicus
Ulrichs Ebsco Host
Medline - Ebsco PubMed

HIGHLIGHTS

Publicarea de articole stiintifice

Stimati cititori, va reamintim ca autorii primi ai articolelor stiintifice pot acumula 80 de credite EMC in urma publicarii. Daca un articol are mai multi autori, cele 80 de credite [...]

Premiul Societatii pentru autori

Incepand cu 2016, Societatea Academica de Medicina a Familiei ofera Premiul Societatii - pentru autorii celor mai bune articole stiintifice publicate [...]

Plagiatul – in actualitate

Tema plagiatului este tot mai mult discutata in ultima vreme. Aparitia unor programe performante de cautare si identificare a similitudinilor intre texte [...]

Profil PRACTICA MEDICALA

Revista Societatii Academice de Medicina a Familiei (SAMF)

Denumire internationala: Romanian Journal of Medical Practice
Denumire pentru indexare: Ro J Med Pract.
Editura: Editura Medicala Amaltea, Bucuresti
ISSN: 1842-8258
eISSN: 2069-6108
ISSN-L: 1842-8258
Cod CNCS: 786
Frecventa de aparitie: 4 numere pe an, plus suplimente
Creditare CNCS: categoria B+
website:
https://RJMP.com.ro
Creditare EMC: 10 credite/abonament

Revista este prezenta la manifestarile stiintifice medicale, congrese, simpozioane, conferinte.

Profilul revistei:

Lansata acum mai bine de un deceniu, Revista Practica Medicala a devenit una dintre principalele publicatii stiintific-academice adresate comunitatii medicale. In paginile ei sunt cuprinse studii de cercetare, articole originale, prezentari de cazuri clinice cu o valoare educationala deosebita, probleme de diagnostic, conduite terapeutice, dar si ghiduri de practica medicala.

Practica Medicala este o revista pluridisciplinara, venind astfel in intampinarea cerintelor medicilor din centre medicale si universitare deopotriva din tara si din strainatate, indiferent de specialitate.

Un colectiv de medici cunoscuti este implicat intr-un riguros proces de peer review, ce respecta regulile internationale de etica si calitate in publishing de tip stiintific.

Revista apare trimestrial (4 numere pe an, plus suplimente). Distributia este asigurata la nivel national, conditiile grafice si de tipar fiind unele de inalta tinuta.

Practica Medicala este inclusa in nomenclatorul publicatiilor agreate de Colegiul Medicilor din Romania si este incadrata de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice (CNCS) in categoria B+. De asemenea, este indexata sau in curs de indexare in prestigioase baze de date internationale.

PARTENERI

• Reuters/Health
• Journal of Family Practice, o cunoscuta revista din SUA dedicata medicinei de familie, prezentand de la conduite terapeutice pana la subiecte de cercetare clinica sau de laborator.
• The Canadian Family Physician, o prestigioasa revista de medicina de familie - medicina generala, acoperind o gama cat mai larga de subiecte de mare interes.

Creditare EMC: 10 credite/abonament
                             80 de credite/prim autor articol

SEARCH

STANDARDE

Trimite articol

Pentru a trimite articolele dvs. catre revista click aici:

Trimite

Abonamente

Pentru abonamente la Revista Practica Medicala click aici:

ABONAMENT
Publicare
Abonare

Parteneri

Partners logo

 

Partners logo